Vincents utvidgar samarbetet

Publicerad: 2021-05-31   Uppdaterad: 2021-05-23

Samarbetet mellan Vincents Husbil & Husvagn och Mekonomen utökas nu via ett femte och ett sjätte servicecenter (Norrköping och Värnamo).

Syftet med auktoriserade Vincents Service Center på olika Mekonomen-verkstäder är att bygga upp ett rikstäckande servicenätverk för inlämning av förmedlingsuppdrag till Vincents i Varberg och göra det smidigare för kunderna när de vill sälja sina fritidsfordon. 

– Det underlättar enormt för förmedlingskunderna att slippa köra till Varberg för att lämna in sitt fordon för förmedling. Målet för oss är att få in fler fordon för försäljning vilket ökar vårt utbud i Varberg och det blir mer fritidsfordon att titta på för alla de som besöker oss, säger Mattias Olsson, samarbetssamordnare hos Vincents Husbil & Husvagn. 

På anläggningarna som ingår i samarbetet kan du som vill sälja ditt campingfordon få det både kontrollerat och fukttestat. Det sistnämnda har personalen blivit utbildad i att utföra.

Fotnot: De sex Mekonomen ingår i samarbetet med Vincents Husbil & Husvagn är Katrineholm, Marieberg (Örebro), Moränen (Malmö), Norrköping, Vårby (Stockholm) samt Värnamo.

Rulla till toppen