Surfa tryggt i hela Europa

Publicerad: 2021-06-03   Uppdaterad: 2021-05-24

Vad sägs om specialanpassade bredbandslösningar med eller utan router för husbils- och husvagnsresenärer? Detta är vad www.wifi.se erbjuder.

I pandemitider känns det extra viktigt att vara uppkopplad och det spelar ingen roll om det är hemma eller i ditt campingfordon. Internet är som bekant inte bara underhållning utan även en nödvändighet och en trygghetsfaktor.

Företaget wifi.se erbjuder något som aldrig tidigare funnits på marknaden – surfa fritt i Europa på samma villkor som hemma i Sverige. Det betyder att all surf är roaming som kan användas i Sverige eller i övriga Europa.

Paketlösningen består av surfabonnemang tillsammans med en specialanpassad fordonsrouter som är utvecklad för just husbilar. Du slipper krångel med dålig tv-signal eller parabol. Allt kopplas via internet och smart-tv. Eftersom du har en svensk IP-adress kan du också se svensk tv var du än befinner dig i Europa.

Det finns flera olika alternativ på surfpott, 100 GB, 250 GB, 500 GB och 1 000 GB som kan användas i alla EU/EES-länder. Tjänsten är så smart konstruerad att om du skulle köra in ett land som inte ingår i EU/EES (exempelvis Andorra) så stängs systemet automatiskt av. Du kan alltså inte råka ut för oväntade överraskningar och bli efterfakturerad.

Rulla till toppen