Så gör du husbilssemestern med hunden till en framgång

Publicerad: 2021-09-24   Uppdaterad: 2021-09-23

Många hundägare är campare. Men hur gör man husbilssemestern med sin fyrbenta vän till en framgång med stort F? Jo, med ett specialframtaget system vid namn Lucky Dog Camper.

Det är ett transportalternativ med ett särskilt utrymme för hundar i husbilar – speciellt skräddarsytt för Knaus och det består av en permanent, robust och generös hundlåda. Den finns tillgänglig på begäran för utvalda fordon (layouter med enkelsängar).

En av garderobsdörrarna under enkelsängarna ersätts av en gallerdörr, vilket skapar en länk till garaget. Gallerdörr finns även vid den ena garageöppningen och i mitten av garaget, vilket innebär att hundutrymmet alltid går att nå från både in- och utsidan. Det är utrustat med en halkskyddsmatta samt lås till gallren.

Trots denna konstruktion finns det fortfarande plats i husbilens garageutrymme för campingmöbler och annan utrustning. LDC Leash System som är ett kopplingsalternativ som fästs på utsidan av fordonet finns också tillgängligt för hundägare. Mer tillbehör för en avslappnad campingferie med hund finns att se på www.ldc-systems.de.

Rulla till toppen