Höstshow på Hymer Center

Publicerad: 2021-10-01   Uppdaterad: 2021-09-29

Intresset för husbilar och husvagnar är större än någonsin och för att möta efterfrågan kommer HYMER Center att genomföra en höstshow, med start 1 oktober på HYMER Center i Ängelholm.

Försäljningen av campingfordon ökar lavinartat och allt fler inser att husbilen går att använda till betydligt mer än bara camping. Den ökade efterfrågan i kombination med stora logistikutmaningar i spåren av Covid-19 gör att leveranstiderna ökar markant.

Förra året tog husbilarna från fabriken slut tidigt och den som vill vara säker på en ny husbil eller husvagn till sommaren 2022 måste vara snabb. Därför ger Hymer sig nu ut på en ”Roadshow” för att visa upp nyheter, erbjudanden och upplevelser. 

Startskottet sker på HYMER Center i Ängelholm den 1–3 oktober.

– Vi vill försäkra oss om att kunna leverera i god tid innan semestern 2022. Under höstshowen visar vi nyheter och svarar på frågor om våra produkter och livet i husbil, berättar Fredrik Engstrand, försäljningschef för HYMER Center.

– Vårt mål är att alla som vill ska kunna få sin drömbil precis som de önskar den och då är det hög tid att beställa nu. Vi ser en ökad trend i de mindre campingbilarna men även i de större och mer påkostade modellerna. I samband med höstshowen öppnar vi upp för nybeställningar och kan därmed erbjuda det mesta av det bästa. Bland annat visar vi drömhusbilarna HYMER Masterline T 780, HYMER Masterline I 880 och I 890.

HYMER HÖSTSHOW 2021 

HYMER Center Ängelholm 1–3 oktober
HYMER Center Göteborg 8–10 oktober
HYMER Center Örebro 15–17 oktober
HYMER Center – Hansen Caravan 22–24 oktober
Birsta Husbil – Sundsvall 22–24 oktober
HYMER Center Umeå 29–31 oktober

Rulla till toppen