Succé för digital leveransvisning

Publicerad: 2021-11-03   Uppdaterad: 2021-11-02

I oktober i fjol började Vincents Husbil & Husvagn i Varberg att skicka med filmer – med genomgång av fritidsfordonet – i samband med leveranserna. Något som de är ensamma om på marknaden.

Över 300 leveransfilmer har skickats till kunder och dessa finns även samlade på Vincents Youtube-kanal så att andra husbils- och husvagnsägare ska kunna ha nytta av dem.

Där visas bland annat hur man startar värmepannan, hur spisen, färsk- och gråvattentankarna samt tömningen av toalettkassetten fungerar.

Leveransgenomgång av fritidsfordon har tidigare gjorts tillsammans med kund inne i fordonet men i och med restriktionerna gällande Covid-19 valde Vincents att ta till flera försiktighetsåtgärder för att begränsa spridningen av viruset. 

– Vi har bara fått positiv feedback från kunderna. Att få en film på sitt eget fordon, genomgången av en tekniker, som visar hur saker och ting fungerar skapar en trygghet hos förstagångsköparna. Det bidrar till ett bekymmersfritt ägande, säger Gustaf Johannisson, säljare och teamledare för säljavdelningen på Vincents Husbil & Husvagn.

Rulla till toppen