Allt klart för Tumbomässan i mars

Publicerad: 2022-02-09   Uppdaterad: 2023-04-18

Den 12-13 samt 19-20 mars är det åter dags för Tumbomässan. Bland mängder av fordon blir det en europapremiär samt smakprov på nya klassen "Urban Vehicles".

Allt klart för Tumbomässan i mars
Bürstner Copa C500 är en representant för den nya kategorin Urban Vehicles.

Tumbomässan hålls över två helger för att undvika trängsel i covidtider. Under vintern har Tumbo Husvagnar & Husbilar i Kvicksund (på gränsen mellan Västmanland och Södermanland) byggt ytterligare 2 000 kvadratmeter och har nu en total inomhusyta på 12 000 kvadratmeter som gör att besökare kan titta på cirka 150 fordon inomhus, både nya och begagnade.

Mässan betyder europapremiär för nya Hobby Maxia 660 WQM, en husvagn med skandinavisk design och interiör och med ett fantastiskt frontkök och en härlig loungegrupp.

Urban Vehicles heter det senaste i campingväg på den svenska marknaden. Det kan närmast beskrivas som en personbil (eller ”miniplåtis”) med övernattningsmöjlighet. Du kan använda bilen till jobbet på vardagarna och som campingfordon på helgerna. På Tumbomässan visas Bürstner Copa samt Dreamer Capland Select.

Tumbomässan dukar också upp tjugofem exemplar av Malibus husbilar, ett märke som kom till butiken i höstas samt ”Beachy”, en vagn som kan beskrivas som ett strandhus på hjul.

Entré och parkering är gratis.

Allt klart för Tumbomässan i mars
Europapremiär för nya Hobby Maxia 660 WQM.
Rulla till toppen