Tre intressanta nyheter från Domitec

Publicerad: 2022-02-21   Uppdaterad: 2023-04-18

I samband med årsskiftet har Dometic introducerat tre intressanta nyheter.

CH Combo Heater kombinerar kabinvärmen med varmvattenförsörjningen på ett snabbt och energisparande sätt där ett smart styrsystem tar hand om alla detaljer. Några enkla inställningar på kontrollpanelen räcker för att programmera timern.

Serien kombinationsvärmare kommer att finnas tillgänglig i februari 2022 – i olika prestandaklasser – 4000 eller 6000 W (gasol) och i en gasol/elektrisk version.

Tre intressanta nyheter från Domitec
Dubbelverkande rullgardiner.

Samtidigt lanserades även en skräddarsydd kostym för Fiat Ducatos nya campervans (series 8). Det är dubbelveckade rullgardiner: FP210 för vindrutan (som även passar till Citroën Jumper och Peugeot Boxer) och SP310 (passar bara nya Fiat Ducato) för sidofönstren.

Dessa ger utmärkt avskildhet, solskydd och värmeisolering. Produkterna är enkla att installera och eftermonteringen matchar utseendet och bekvämligheten hos ett fabriksmonterat system. 

Till sist tar Dometic även in ett taktält, avsett för personbilar, i sitt europeiska sortiment (har tidigare funnits i Australien). TRT120E kan fällas upp på några minuter tack vare dess 12 V-drift och fjärrkontroll (ingår). Produkten är utformad för aktiva äventyr, har tvålagerskonstruktion för att motstå väder och vind samt ett PVC-skydd med upp till UPF 50+-skydd.

En fem centimeter tjock skummadrass ger god övernattningskomfort. Integrerat flugnät för att tillåta luftflöde genom tältet och hålla insekter borta ingår, liksom en teleskopisk aluminiumstege.

Rulla till toppen