Vincents i Varberg växlar upp

Publicerad: 2022-02-23   Uppdaterad: 2022-02-17

Den starka trenden att semestra med eget fritidsfordon håller i sig och framgångsrika Vincents växlar nu upp i Varberg, med nyanställda inom teknik, sälj, ekonomi och digital kommunikation.

– Vi har haft en stadigt ökad efterfrågan på både husbilar och husvagnar de senaste åren, men framför allt har vi genom vårt unika sätt att arbeta med förmedlingsuppdrag gjort oss kända för ett rikt kvalitetsutbud för de som söker begagnade objekt och vill få garantier, säger Vincent Schaffler, vd för Vincents Husbil & Husvagn.

– Vi var först i Sverige med förmedling och har valt att inte vara agentur för något särskilt märke, utan har nischat oss på att vara en form av mäklare för fritidsfordon med kvalitet och trygghet i fokus.

De införde kvalitetsledningssystemet LEAN i hela sin verksamhet och uppmärksammades för en kort tid sedan i IF Metalls medlemstidning som ett föredömligt exempel och som pionjär i fritidsfordonsbranschen. Införandet av LEAN är också ett strategiskt beslut som tagits för att kunna växa och etablera sig med fler anläggningar. 

Redan under nästa år kommer företaget att starta upp en ny försäljningsanläggning så snart mark- och lokalfrågan är helt i hamn.

Under 2022 är målet att förmedla och sälja mellan 600 och 700 fritidsfordon i Varberg och att rulla i gång den nya anläggningen. 

Satsningarna innebär att Vincents ökar antalet anställda från cirka 40 till närmare 55 personer under kommande högsäsong.

Rulla till toppen