LMC bjuder på fusion

Publicerad: 2022-03-22   Uppdaterad: 2023-04-18

Tandero heter LMC:s nya husvagnsserie där tillverkaren kombinerar den skandinaviska funktionaliteten med rustik, japansk minimalism.

Det handlar om två genomtänkta planlösningar (båda med singelbäddar), massor av utvecklingsmöjligheter samt en snygg interiör och ytterst modernt designspråk. Även exteriört sker förändringar på hela LMC:s husvagnsflotta där Tandero tar på sig rollen som först ut i ny skrud. 

– Även om nya Tandero till att börja med bara kommer i två planlösningar och som främst riktar sig till par, kan vi lova att det är mer på gång. Deras tidlösa, moderna design kommer också att gynna andra målgrupper. Vem skulle inte vilja ta med sig en bit av känslan hemifrån när man reser, säger Bode Diller, varumärkeschef på LMC. 

Den kompakta duon heter 500 E (sängarna fram) och 510 E (sängarna bak). Båda vagnarna mäter 7,57 meter, har en bredd på 2,32 meter och en vikt i körklart skick på 1 265 kg.

Den interiöra designen består bland annat av handtagslös möbelkonstruktion, vissa runda element och diskreta färgnyanser som tillsammans skapar en harmonisk helhetsbild. Pop-up-tak finns som tillval.

LMC bjuder på fusion
Även exteriört har det skett en uppdatering som kommer att appliceras på hela LMC:s husvagnsflotta.
Rulla till toppen