Prisregn över Hymer

Publicerad: 2022-03-23   Uppdaterad: 2022-03-18

Efter att läsarna av branschtidningarna Promobil och Caravaning fått tycka till och rösta bland olika kategorier samlade Hymer på sig inte mindre än sex priser.

De tyngsta vinsterna kom i klasserna ”årets helintegrerade husbil” i prisklassen upp till 80 000 euro samt ”årets kompakta husvagn”. Dessa vanns av Hymer Exsis-i och Eriba Touring. 

Övriga fyra utmärkelser som Hymer tog hem gick till Grand Canyon S, B-Klass ModernComfort T, Eriba Feeling och Eriba Touring 820 som tog hem skalpen i klassen för det lyxiga husvagnssegmentet.

– Vi är stolta och tacksamma över att vi även i år har fått så mycket uppmuntran och positiv feedback från läsarna. Priserna är ett bevis på att kunderna uppskattar kvaliteten, komforten och designen på våra produkter. Det breda fältet av vinnare, från våra Hymer-husbilar till våra Eriba-husvagnar, gör det klart att vi fortfarande är på rätt väg med vår utveckling och lever upp till vårt rykte som en drivkraft för innovation i branschen, säger Christian Bauer, vd för Hymer GmbH & Co. KG.

Rulla till toppen