Högt tryck inför Elmia i höst

Publicerad: 2022-04-27   Uppdaterad: 2022-04-26

Planeringen och monterbokningarna är i full gång inför den stora campingfesten. Naturligtvis handlar det om Elmiamässan 7–11 september.

Generellt sett har husvagns- och husbilsbranschen gått för högtryck de senaste två åren och många nya kunder har hittat den mobila livsstilen. 

– Vi ser fram emot att äntligen arrangera Elmia Husvagn Husbil igen och få välkomna både utställare och besökare tillbaka, säger mässansvarige Klas Brandt. Vi vet att det finns ett stort intresse bland utställarna att på nytt visa upp sina produkter på mässan. I dagsläget har majoriteten av de stora varumärkena redan bokat sina monterplatser. 

En av de stora utställarna är Bergholms som har en diger sortimentportfölj med varumärkena Knaus, Weinsberg, och Morelo för att nämna ett axplock.

– Mässan är ett enastående tillfälle att kunna visa upp ett brett sortiment och vi vill visa så många nyheter som möjligt, berättar Lars Bergholm, vd för Bergholm Försäljning AB. Elmia är unikt med möjligheten att campa direkt i anslutning till mässan och den goda atmosfär som skapas under dess fem dagar. 

Pia Weinz-Karlsson, marknadskommunikationschef på Kabe märker redan nu av efterfrågan hos kunderna att få uppleva mässkänslan igen.

– Det finns ett ökat intresse för det mobila fritidslivet där många inte haft husbil eller husvagn förut. Elmia Husvagn Husbil är ett utmärkt tillfälle för oss att presentera vårt stora och heltäckande utbud. På mässan kan kunderna se och jämföra modeller och prata med säljarna i lugn och ro. Samtidigt är mässan en folkfest. Ett tillfälle där man kan träffa nya och gamla vänner, umgås på mässområdet och campingen.

Utöver välfyllda hallar kommer mässan, som alltid, erbjuda ett program fyllt av aktiviteter för olika åldrar.

Rulla till toppen