Stora märken hoppar av Elmia

Publicerad: 2022-04-29   Uppdaterad: 2022-04-26

Erwin Hymer Group Nord och Hymer Center har efter noga övervägande beslutat att avstå från all form av deltagande på Elmia Husvagn Husbil 2022, som kommer att arrangeras 7–11 september.

Mässan i Jönköping är för många husvagns- och husbilscampare inte bara en höjdpunkt i sig. Det är där man samlas, har trevligt och summerar årets campingsäsong – samt kikar på nya modeller förstås.

Dessvärre är det så att nio välkända varumärken inte kommer att ställa ut. Dessa är Bürstner, Carado, Dethleffs, Eriba, Etrusco, Hymer, Laika, LMC och Sunlight som alla ingår i Erwin Hymer Group. 

Så här skriver de i sitt pressmeddelande:

– Vi ställer oss fortsatt positiva till mässan som företeelse men som ett resultat av Covid-19 ser vi ingen möjlighet att närvara på det sätt som besökarna förväntar sig. Intresset för våra produkter är större än någonsin och samtidigt lever vi i en tid med stora utmaningar gällande leveranser från våra underleverantörer.

– Eftersom tillgången på material är en begränsning är vi ständigt tvingade att göra prioriteringar. Vårt fokus just nu är att ta hand om de slutkonsumenter som redan beställt fordon och som med stor förväntan ser fram emot sina nya husbilar och husvagnar.

Rulla till toppen