BestPoint – en servicemodul

Publicerad: 2022-06-08   Uppdaterad: 2022-06-02

BestPark erbjuder redan ställplatser för husbilar och husvagnar i Finland. Nu kliver bolaget in i Sverige och premiärvisar samtidigt BestPoint som är ett helt nytt serviceställe för husbilar och husvagnar.

Fler ställplatser och bättre möjligheter för tömning av både toalett och gråvatten har länge efterfrågats av framför allt husbilsägare, som inte alltid vill ta in på en camping. Via förbättrade möjligheter att tömma campingfordonens avlopp kan företagare och campare tillsammans arbeta för en renare och mer hållbar miljö.

Nu finns alltså möjligheten att dels bygga upp en ställplats, men även att installera ett serviceställe (BestPoint) för campingfordon. 

– Ökad tillgänglighet, renare miljö och samtidigt bättre omsättning. Det är win-win för alla, säger Mats Eriksson på BestPark Sverige.

BestParks ställplatser har ett elektroniskt bokningssystem med support dygnet runt, och finns i fyra kvalitetssäkrade servicenivåer. Redan på den första nivån erbjuds allt som behövs för att göra övernattningen bekväm med färskvatten, tömning av toalett och gråvatten, avfallshantering och eluttag.

På de följande nivåerna finns bland annat dusch, bastu och tvättmaskin. Kunden bokar plats med hjälp av ett användarvänligt elektroniskt bokningssystem, som i realtid visar antal lediga platser. Bokningssystemet, som också hjälper kunden att navigera till destinationen, finns på svenska, engelska, tyska och finska.

Själva BestPoint är en servicemodul som inkluderar färskvatten, toalett- och gråvattentömning för husbilar och husvagnar. Dessutom är den värmeisolerad och tillgänglig dygnet runt.

Rulla till toppen