Stora investeringar i Danmark

Publicerad: 2022-06-09   Uppdaterad: 2022-06-02

First Camp, Skandinaviens största campingkedja, fortsätter att satsa även på den danska marknaden. Nu offentliggörs förvärvet av Råbjerg Mile camping, strax intill Skagen på Jyllands nordspets.

Råbjerg Mile camping har bland annat 450 campingtomter, 23 stugor, vattenland, äventyrsgolf och restaurang. Det är ett populärt utflyktsmål i Danmark, med spännande flytande sanddyner. Närheten till Skagen gör också campingen extra attraktiv.

– Det blir ett perfekt komplement till våra befintliga destinationer i Danmark, tack vare läget på norra Jylland där vi inte har närvaro sedan tidigare. Vi ser fram emot att välkomna gamla och nya gäster och vi kommer att fortsätta investera i Råbjerg Mile, säger First Camps investeringschef Ola Bååth. 

First Camp kom till Danmark på allvar våren 2020, och det har sedan dess varit ett intensivt jobb med att integrera nya destinationer och bygga en First Camp-grund.

– Nu satsar vi på allvar i Danmark med bland annat investeringar i nya lekplatser, äventyrsgolf, bättre wifi, renovering av badland på bland annat Hasmark, nya butiker och nya och bättre bistroer. Dessutom satsar vi stort på våra aktiviteter på destinationerna med barnklubb, träning och underhållning. I en första omgång planerar vi investeringar på mellan 10 och 15 miljoner DKK, avslöjar First Camps regionchef i Danmark, Kim Petersen.

Rulla till toppen