Många vinnare när campinggästerna röstade

Publicerad: 2022-07-18   Uppdaterad: 2022-07-11

Nu har camping.se presenterat årets vinnare i Camper´s Choice, tävlingen där gästerna själva röstar på vilken campingplats de anser vara bäst. I undersökningen gjorde 6 000 personer sina val och ett dussin campingar blev så att säga vinnare.

– Vi är riktigt stolta och glada över utmärkelsen. Gästernas egna röster är förstås de som betyder mest, säger en glad Lena Kempe, vd på Daftö Resort som var en av vinnarna. 

Daftö Resort fick också ta emot pris för utmärkelsen ”Bästa aktivitetsutbud”.

– Vi vill att våra gäster ska välja oss för alla våra äventyr så den utmärkelsen visar ju att det är vad gästerna uppskattar också. Bra betyg som inspirerar oss att jobba vidare med att utveckla aktiviteterna på Daftö, säger Lena Kempe i ett pressmeddelande.

Följande campingplatser tilldelades vinnarpris för Camper’s Choice 2022:

Askeviks Camping & Stugor, Västergötland, Böda Sand Beach Resort, Öland, Daftö Resort, Bohuslän, Destination Apelviken, Halland, Dragsö Camping & Stugby, Blekinge, Gullbrannagården, Halland, Hultsfred Strandcamping, Småland, Kronocamping i Lidköping, Västergötland, Mötesplats Borstahusen, Skåne, Snibbens Camping och Stugby, Höga Kusten, Särna Camping, Dalarna samt Västra Kajen, Norrbotten.

Ola och Anna Ambuhm, ägare av Fritid Österlen Holding AB som under namnet Campinggruppen driver Tobisviks Camping Falsterbo Resort, Barsebäck Strand och Trelleborg Strand i Skåne, kammade hem priset i kategorin Årets företagare.

Den nyinstiftade kategorin Årets hållbarhetsinsats vanns av Annika Johansson och Torbjörn Backlund, Ramsvik Stugby & Camping i Bohuslän, som har förenat ekonomisk och social hållbarhet i sin affärsmodell genom att investera i en solcellsanläggning som gör att campingen är självförsörjande på solenergi.

Rulla till toppen