Husvagn & Camping + Hollistay = Sant!

Publicerad: 2022-11-09   Uppdaterad: 2022-11-09

Samarbetsavtalet är påskrivet och klart. Nu ska Husvagn & Camping och Hollistay tillsammans skapa Sveriges största marknadsplats för såväl campingägare som dess gäster.

Inför 2023 kommer Husvagn & Camping att ta ett ännu starkare grepp om campingmarknaden då vi har ingått ett samarbete med Hollistay som är en ledande plattform för campare och campingboenden i hela Norden. I ett första steg innebär det en satsning på den populära Campingkatalogen.

Genom att vi slår ihop vårt campingregister med Hollistays får vi i runda tal dubbelt så många objekt i en gemensam databas som kommer att publiceras i 2023 års upplaga.

– Det här känns jättebra och det kommer att bli ett win-win-upplägg för båda parter, säger Lars Mellstrand, som driver Hollistay tillsammans med sin hustru Malin.

Lars och Malin Mellstrand har historiskt sett drivit åtta campingplatser under tio år, för att sedan sadla om 2017 då de lanserade plattformen Hollistay. En mycket framgångsrik portal där gästerna i runda tal hittar 2 300 campingplatser och drygt 500 ställplatser i hela Norden.

– Hollistay och Husvagn & Camping har visionen att tillsammans växa och synas bättre i olika kanaler, vilket blir en fördel för både campingägarna och deras gäster, säger Malin Mellstrand och tillägger att 70 000 personer redan har laddat ner deras populära app, där det sociala nätverket Camp & Talk finns med.

Rulla till toppen