Dyraste husvagnen någonsin

Publicerad: 2022-11-30   Uppdaterad: 2022-11-23

Under den gångna våren fick KABE-återförsäljaren Erikssons Husvagnar i Stenstorp besök av ett par som har varit deras kunder sedan flera år tillbaka.

– De har handlat alla sina vagnar hos oss och var nu på jakt efter ett nytt ekipage. Men det skulle inte vara en vanlig husvagn utan något helt unikt, berättar Sebastian Karlsson Munk, säljare på
Erikssons Husvagnar.

Köparna var väl förberedda och hade gjort en egen ritning på sin drömvagn. De ville ha det där lilla extra och ingenting skulle lämnas åt slumpen. För att kunna uppfylla deras kravspecifikationer fick de följa med till KABE:s kontor i Tenhult och där träffa varumärkets konstruktörer. 

Fordonet utgår från en av tillverkarens mest exklusiva vagnar (Imperial 1000 TDL) som är maximalt utrustad redan med standardutrustning. Men köparna ville ändra både planlösning och tillbehör till något alldeles unikt med ”extra allt”. Resultatet kommer att bli en nästan helt ombyggd Imperial som är topputrustad med ännu fler finesser och lyxiga funktioner.

Prislappen? 2 050 000 kronor! Vagnen, som är den dyraste i KABE:s historia, kommer att bli färdigbyggd under våren 2023.

Rulla till toppen