Ny ordförande i HRF

Publicerad: 2023-01-19   Uppdaterad: 2023-01-15

På Husbil- och husvagnsbranschens Riksförbunds (HRF) årsmöte valdes Per Nilsson till ny ordförande.

Per Nilsson är i princip född in i branschen då hans far var grundare av Cabby Caravan, ett företag där Per var vd fram till 2008. Efter detta har han bland annat varit agent för Eura Mobil och Karmann i Norden, plus diverse andra verksamheter.

– Framtiden ser mycket ljus ut för mobilt boende. Intresset för både husvagn och husbil har ökat starkt de senaste åren även om vi märker av en nedgång just nu, precis som i många andra branscher. Det ska bli riktigt kul att ta sig an branschens utmaningar och möjligheter. Förbundets medlemmar står starkt rustade för framtiden och allt fler upptäcker glädjen och friheten som mobilt boende ger, säger Per Nilsson i ett pressmeddelande. 

HRF är den samlande organisationen för företag med svensk anknytning till mobilt boende. Förbundet organiserar såväl tillverkare och importörer av husvagnar och husbilar som tillbehörs- och serviceföretag samt återförsäljare. Som samlande branschförbund arbetar HRF för att ge branschen rätt affärsförutsättningar och verkar dessutom för att utveckla sunda affärsprinciper för både näringsidkare och konsumenter.

Rulla till toppen