Husvagn: Knaus Lifestyle 550 LK

Publicerad: 2016-06-11   Uppdaterad: 2016-06-22

Knaus Lifestyle är inte en representant för klassisk husvagnsdesign, tvärt om, här är fullt av nytänk och när vagnen lanserades hette den Deseo Lifestyle och var fyrkantig som en skokartong. Modellen visades och besågs av en månghövdad publik på mässor runt om i Europa. Alla var överens om att detta var … ja vadå. Annorlunda?...

Knaus Lifestyle är inte en representant för klassisk husvagnsdesign, tvärt om, här är fullt av nytänk och när vagnen lanserades hette den Deseo Lifestyle och var fyrkantig som en skokartong.

Modellen visades och besågs av en månghövdad publik på mässor runt om i Europa. Alla var överens om att detta var … ja vadå. Annorlunda? Javisst, men funktionell? Javars. Snygg? Tja, osäkert. Hursomhelst, det blev ingen säljsuccé, men den hittade sina köpare och på utvecklingsavdelningen i fabriken tog man då och då tag i vagnen och justerade en del detaljer. Man erbjöd vagnen i två olika storlekar, och sedan något år tillbaks finns denna, bland husvagnar, udda planlösning i en kaross som på utsidan ser ut som man är van vid att husvagnar ser ut.
Läs hela artikeln i Husvagn & Camping nr 7/2016.

 

Missa inte att gilla Husvagn & Camping på Facebook!